Roemeense drankrijder opnieuw opgepakt op Fort Oranje

Een 27-jarige Roemeense automobilist is zondag rond 18.50 uur op camping Fort Oranje aan de Bredaseweg in Rijsbergen voor de tweede keer betrapt op het rijden onder invloed. 

Hij blies 665 ugl, ruim drie keer het toegestane maximum van 220 ugl. In juli 2017 had hij ook al te diep in het glaasje gekeken.

Beveiligers zagen zondagavond een auto met hoge snelheid over het campingterrein rijden. De Roemeense bestuurder werd door een politieman staande gehouden en aangesproken over zijn gevaarlijke rijgedrag.

Tijdens dat gesprek bleek dat de automobilist onder invloed was van alcohol. Hij werd meegenomen naar het politiebureau om een ademanalyse te doen. Deze kwam uit op 665 ugl.

Verbod

Op donderdag 7 juli van dit jaar werd hij ook al aangehouden voor het rijden onder invloed. Hij blies toen 410 ugl. Zijn rijbewijs is ingevorderd.

Er is proces-verbaal opgemaakt voor het rijden onder invloed en voor gevaarlijk rijgedrag. Als bijkomende maatregel mag verdachte niet meer met een auto op de Rijsbergse camping rijden.

Lees meer over:
Tip de redactie