De 37ste editie van de Fendertse Week in Fijnaart trok dit jaar op sommige onderdelen veel belangstelling terwijl andere programmapunten juist minder werden bezocht. 

Erg succesvol waren de onderdelen die al jaren op het programma staan, terwijl de belangstelling voor de nieuwe onderdelen wat achterbleef.

Met de Ladies Night maakte de Fendertse Week een prima start. Al direct na het begin van de avond was het goed druk met dames die op zoek gingen naar leuke dingen om aan te schaffen.

Snuisterijen

Vooral de rekken met kleding trokken veel belangstelling maar ook een lange kraam met snuisterijen deed goede zaken. 

Tevreden was ook de mevrouw die Deco-gloeilampen verkocht. Dit jaar ontbraken een kapper en een schoonheidsspecialist, maar de dames konden zich wel laten bodypainten.

Bijpraten

Daarnaast kon er natuurlijk worden geproefd van gezonde producten. Het belangrijkste van de avond is en blijft echter nog steeds de mogelijkheid om eens lekker bij te kunnen praten.

De feesttent was woensdagmiddag het domein van de jeugd. De grote trekker was een reusachtig opblaasbaar dartbord waarop klittenband voetballen geschoten konden worden. 

Fendertkwis

Niet alleen de jonge voetballers maar ook hun vaders leefden zich op deze attractie uit. De meisjes gingen binnen liever aan de slag met de batons van The Stardreams uit Standdaarbuiten.

Senioren uit Fijnaart - en zelfs uit Klundert - zorgden er donderdagmiddag voor dat de feesttent van de Fendertse Week helemaal vol zat.

Dubbelgangers van de heer en mevrouw De Bok lieten met een leuke sketch de hele tent bulderen van het lachen. Ook de bekende Fendertkwis van de heemkundekring zorgde voor een volle tent.