Peter van Zundert van de Harold van Zundert Stichting in Etten-Leur heeft een cheque van 320 euro in ontvangst mogen nemen van het team ZwerfAfvalPakkers (ZAP) Schoenmakershoek.

Het ZAP-team ontving onlangs het bedrag van de Stichting Adriaan van Bergen voor geleverde diensten tijdens de Leurse Havenfeesten, die jaarlijks met Pinksteren worden gehouden. Eigenlijk ging het om een bedrag van 160 euro, maar het bestuur van de Adriaan van Bergen Stichting vond de dienstverlening van het ZAP-team dermate inspirerend dat het de bijdrage verdubbelde naar 320 euro.

Op hun beurt heeft het ZAP-team de cheque overhandigd aan voorzitter Peter van Zundert van de Harold van Zundert Stichting. Die heeft als doel om voor kinderen van de basisschool, die op jonge leeftijd één of beide ouders hebben verloren, een onvergetelijk mooie dag te organiseren.

Harold van Zundert kwam op 29 september 2009 op 36-jarige leeftijd bij een noodlottig verkeersongeluk om het leven gekomen. Samen met zijn vrouw Veronique had hij een zoontje, Jelle. Ten tijde van het ongeluk was Veronique zeven maanden in verwachting van een tweeling. Lieke en Lars werden op 18 november 2009 geboren.