Karen de Visser en haar man Dominique uit Etten-Leur zijn op zoek naar de trouwring die Dominique een maand na hun huwelijk is kwijtgeraakt. Dat gebeurde tijdens hun vakantie op camping het Groene Eiland in het Gelderse Appeltern. 

Jaren keken Karen en Dominique uit naar de dag van hun dromen: hun trouwdag op 7 juli jongstleden. Op die datum bezegelde het koppel de liefde voor elkaar met hun zelf ontworpen ringen. "Ruim een maand later is een nachtmerrie waarheid geworden", aldus Karen.

Haar man Dominique was op 10 augustus plotseling zijn ring kwijt nadat hij die na het nemen van een douche op de camping even had uitgedaan bij de spiegel in de wasruimte. Hij vergat om hem terug om te doen. Toen hij dit realiseerde en terugging naar de spiegel was de ring weg.

"Onze herinneringen van de afgelopen tien jaar die wij met veel liefde in de ring hebben gedaan is meegenomen door iemand anders", schrijft Karen de Visser op Facebook. "Iemand die alleen de waarde van het goud ziet en waarschijnlijk niet de onbetaalbare waarde van onze herinneringen. Zoveel liefde en mooie momenten zijn in een oogwenk meegenomen."

Spijt

De Visser hoopt dat de persoon die de ring uit de douche op de camping in Appeltern heeft meegenomen spijt krijgt en zorgt dat deze weer bij hen terugkeert. "Wij zijn niet boos, alleen heel erg verdrietig en zijn er allebei echt ziek van."

Via berichten op Facebook hoopt het stel dat de ringen weer bij elkaar gebracht worden. Het bericht is inmiddels meer dan 22.000 keer gedeeld.