De politie heeft zondag in Etten-Leur drie jongemannen uit die plaats aangehouden als verdachten van een straatroof. Dat gebeurde omstreeks 22.00 uur. Het trio zou een 69-jarige man hebben geschopt en geslagen. 

Het slachtoffer vertelde de politie dat hij rond 22.00 uur langs de parkeerplaatsen liep bij Zonnestad in de richting van de Concordialaan toen hij plotseling door drie personen van achteren werd aangevallen. De man werd tegen zijn benen geschopt waardoor hij ten val kwam en in de bosschages belandde.

Terwijl hij op de grond lag werd hij ook nog geslagen. Hij liep hierbij onder meer verwondingen op aan zijn voorhoofd en in zijn hals. De drie aanvallers zagen daarbij kans om ook de mobiele telefoon van het slachtoffer te stelen.

Signalement

Omdat een getuige de daders had omschreven, kon de politie gericht in de omgeving zoeken. Op de Concordialaan werd omstreeks 22.20 uur een 18-jarige jongeman aangehouden die aan het signalement van een van de straatrovers voldeed. Verder onderzoek leidde zondagnacht naar een woning in het centrum, waar twee broers van 16 en 18 jaar zijn aangehouden.