Mede dankzij de hulp van een oplettende kijker van het tv-programma Opsporing Verzocht heeft de politie een auto-inbraak aan de Walhoven in Zevenbergen opgelost. De inbraak vond plaats op woensdag 2 november 2016. 

Na de uitzending van het opsporingsprogramma, waarin beelden van de inbraak werden getoond, kwam een tip binnen dat het om een 40-jarige veelpleger zonder vaste woon- of verblijfplaats zou gaan. Een politieman in Breda, die de verdachte ambtshalve kent, keek daarop de beelden terug en herkende de 40-jarige man. Hij is aangehouden en moet in september voorkomen.

De buit bij de auto-inbraak in Zevenbergen bestond uit een oplaadkabeltje en een pakje sigaretten. Vermoedelijk heeft de dader ook geprobeerd een radio los te wrikken, maar dat mislukte.

De 40-jarige veelpleger wordt ook verdacht van drie diefstallen uit een garage aan de Hof van Hersbeek in Breda. Daar werden op 21 april van dit jaar een helm en een fiets gestolen. Tevens werd een ruit van een auto vernield en daaruit een tas ontvreemd. Ook hier kwam de politie hem dankzij camerabeelden op het spoor.