Zaterdag 15 juli om 20.00 uur vindt de zevende editie van Starry Night in Zundert plaats. Een avond waarbij muziek, dans, toneel en literatuur samenkomen op één avondwandeling die bezoekers helemaal naar eigen keuze samen kunnen stellen.

Eén van de hoogtepunten van de avond zijn De Gestampte Meisjes met hun voorstelling Ballen. In een tijd waar vrouwen steeds zelfstandiger worden, is het tijd dat mannen weer op het voetstuk worden gezet dat ze verdienen.

Deze voorstelling won de publieksprijs op het Delft Fringe Festival 2017. Ook op het programma staan een solovoorstelling van Naomi Steijger (derdejaars student aan de toneelacademie van Maastricht), een optreden van het Princenhage’s Mannenkoor uit Breda en de Zundertse Mees Walter met een videopresentatie. Starry Night heeft dit jaar maar liefst zeventien verschillende acts.

Bezoekers bepalen zelf welke zij bekijken en in welke volgorde.De avond begint bij Het Gele Huis, dit jaar gevestigd in het voormalige pand van schoenenwinkel De Roos aan de Molenstraat.