Zaterdag werd voor het derde jaar op rij het evenement Puur Genieten Culinair gehouden op de Markt in Zevenbergen. Tal van kraampjes stonden opgesteld waar de bezoekers konden kiezen uit een grote diversiteit aan hapjes, gerechten en een drankje.

Puur Genieten Culinair is een initiatief van Kiwanis Club Mauritshof Moerdijk in samenwerking met de ondernemersvereniging Zevenbergen en de Stichting Markt Zevenbergen Bruist.

Het evenement werd goed bezocht. Afrekenen bij de kraampjes deed men met munten, die door de Kiwanis Club verkocht werden.

Een deel van de opbrengst van deze middag komt ten goede aan een speelvoorziening voor kinderen in het centrum van Zevenbergen. Deze speelvoorziening wordt na de make-over van het centrum ingericht.

Naast eten en drinken konden de bezoekers ook genieten van de muzikale omlijsting van de Black Sheep Swing Band. Rob van Unen van de Kiwanis Club vertelde dat de huidige formule niet afwijkt van vorig jaar, maar dat er wel getracht wordt om ook een goed stuk muziek aan te bieden.