Maar liefst 180 leden waren zaterdagmiddag aanwezig bij de viering van het 40-jarig jubileum van de turnvereniging A.Z.T.V. in de sporthal van de Borgh in Zevenbergen. 

De jongste bezoeker was vier jaar oud, de oudste ruim in de zeventig.

De grote zaal was omgebouwd tot een beweegparadijs. Bezoekers konden meedoen met levend tafelvoetbal, trampolinespringen, ringzwaaien, maar ook verschillende activiteiten op het gebied van balanceren stonden opgesteld.

De kinderen konden worden geschminkt en een ballonkunstenaar knutselde naar wens alles in elkaar met zijn ballonnen.

Circus

Jeugdcircus Woenzini uit Breda was met drie medewerkers aanwezig en verzorgde voor de deelnemers koorddansen, balanceren op ballen en jongleren. Vooral blijven staan op de ballen bleek voor de meesten erg moeilijk. Salto’s draaien en koprollen maken gaat de turnleden heel wat makkelijker af.

Aan het einde van de activiteitenmiddag sloten de oudere leden aan bij de spelactiviteiten, waarna als afsluiting iedereen was uitgenodigd voor een drankje in de sportbar van de Borgh. Deze borrel werd niet alleen door de leden bezocht, maar ook oud-leden en overige (oud)betrokkenen waren uitgenodigd. Een moment waarop teruggeblikt werd op veertig jaar turngeschiedenis in Zevenbergen.