In de voorbereiding op het nieuwe voetbalseizoen is er steevast één wedstrijd waar door de liefhebbers in de regio reikhalzend naar wordt uitgekeken: het jaarlijkse treffen tussen de Zundertse Selectie en NAC in Zundert. 

Komende zaterdag is Sportpark De Wildert in Zundert weer het vertrouwde toneel voor de inmiddels 21ste editie van het oefenduel.

Eredivisie

Een duel waarbij NAC weer als eredivisieclub uit de kleedkamers zal komen. Niet geheel verwacht immers slaagde de Bredase club er in mei van dit jaar in om - na een verblijf van twee seizoenen in de Jupiler League - via de play-offs terug te keren naar de eredivisie.

Het leidde tot ongekende vreugdetaferelen in Breda, die via de social media tot ver over de grenzen werden bekeken. De aanhang van NAC wordt met de promotie beloond voor haar ongekende trouw.

Avonjes NAC

Met nu al meer dan 13.000 verkochte seizoenkaarten zal het Rat Verlegh Stadion ook het komende seizoen weer goed vol zitten tijdens de thuiswedstrijden van NAC.

Zeker nu ook grote clubs als Feyenoord, Ajax en PSV weer op bezoek komen. Het gaat straks spoken tijdens de befaamde Avondjes NAC, zoveel staat al wel vast.

Informatie

De wedstrijd tussen de Zundertse Selectie en NAC wordt gespeeld op zaterdag 1 juli op Sportpark De Wildert aan de Wildertsedijk 22 in Zundert. Het duel begint om 17.00 uur.

Om 14.45 uur is er een voorwedstrijd tussen NAC jo-11 en Almere City jo-11. Surf voor meer informatie naar www.vvzundert.nl