Business Club Moerdijk bereikt omzet van een miljoen euro

Business Club Moerdijk heeft een gezamenlijke omzet van een miljoen euro bereikt. 

Het bedrag werd gegenereerd door de leden van de businessclub, die elkaar actief aanbevelen binnen hun netwerk en zodoende omzet voor elkaar realiseren. 

Business Club Moerdijk heeft ook een maatschappelijke functie. Werkzoekenden krijgen de kans om middels een werkervaringsplaats/stageplaats bij Business Club Moerdijk ervaring op te doen in hun werk en presentatie en direct onder de aandacht te komen bij potentiële werkgevers.

Via deze weg vergroten zij hun kans aanzienlijk om snel een passende baan te vinden. Leden van de businessclub helpen actief mee om de werkzoekenden aan een passende baan te helpen door ze onder de aandacht te brengen binnen hun netwerk. 

Ontbijtspecial

Business Club Moerdijk is een groep van ongeveer veertig ondernemers in de Regio Moerdijk/West Brabant. Iedere vrijdagochtend van 6.15 tot 8.30 uur komen de leden samen in De Korenbeurs in Made. Leden pitchen, presenteren en melden tijdens de vaste businessronde hun aanbevelingen en omzet aan elkaar.

Om het behaalde omzetresultaat van 1 miljoen euro te vieren organiseert Business Club Moerdijk op vrijdagochtend 16 juni een netwerk ontbijtspecial.

Lees meer over:
Tip de redactie