Weinig belangstelling in Moerdijk voor informatiemarkt verenigingen

De gemeente Moerdijk heeft maandagavond in samenwerking met Moerdijkfit een informatiemarkt voor alle verenigingen uit de gemeente gehouden. Aan deze informatiemarkt deden ook de GGD West-Brabant, de vrijwilligerscentrale van Surplus en Energiek Moerdijk mee.

Samen hebben zij een programma neergezet waarbij belangstellenden vragen konden stellen over subsidieaanvragen, vrijwilligers en over het opzetten van een gezonde kantine. Daarnaast gaf Energiek Moerdijk een workshop over energiebesparing.

Er was slechts een handjevol bezoekers gedurende de avond. Van de sportverenigingen binnen de gemeente was geen enkele vertegenwoordiging aanwezig. "Terwijl juist zij ook veel profijt hadden kunnen hebben van deze avond", aldus Pim Groesen, buurtsportcoach van MoerdijkFit.

Subsidies

De belangstellenden die er wel waren kregen alle tijd en aandacht. Zo kon Monique van Ardenne namens de gemeente Moerdijk alles vertellen over subsidies voor vrijwilligersorganisaties.

Alle deelnemende organisaties hadden als doel om de verbinding met elkaar en met verenigingen te zoeken, maar ook om een breed pakket aan informatie aan te bieden.

Lees meer over:
Tip de redactie