Het 70-jarige jubileum van voetbalvereniging Noordhoek, dat vrijdag, zaterdga en zondag wordt gevierd, wordt een eerbetoon aan de overleden scheidsrechter Piet Magielse. 

Het hoogtepunt van deze viering wordt op zaterdag het Pietje Palm toernooi voor bedrijven, families en ander ploegen. Dit toernooi is vernoemd naar Piet Magielse, die in de hele Westhoek bekend stond als Pietje Palm.

Magielse overleed vorig jaar op 73-jarige leeftijd. Hij was een van de bekendste amateur scheidsrechters van de regio. Vanuit het raam van zijn huis in Noordhoek keek hij zo op de velden van de club.

Voor het toernooi hebben zich zestien ploegen opgegeven.

Programma

Het feestprogramma begint op vrijdag 9 juni nadat de wandelaars van de wandelvierdaagse zijn ingehaald met een jeugddisco in de kantine. Rond 21.30 uur start de Hollandse avond met Mark van Overveld en Randy Watzeels.

Het Pietje Palm toernooi op zaterdag begint om 13.00 uur en wordt om 20.00 uur besloten met de Rockband Frontaal. Feest DJ Tinus zal de hele dag voor de muziek zorgen.

De zondag staat in het teken van de jeugd. Er wordt een zeskamp georganiseerd met onder andere een stormbaan, een pannaveld en een groot schietspel. Vanaf 15.00 uur wordt de barbecue aangestoken om het 70-jarig jubileumweekend feestelijk af te sluiten.