NEC-NAC live op groot scherm bij Rat Verlegh Stadion

NAC Breda strijdt zondag tegen NEC in Nijmegen voor terugkeer in de eredivisie. Supporters van de Brabantse club kunnen de wedstrijd live op groot scherm volgen bij het Rat Verlegh Stadion.

NAC richt hier een evenemententerrein in.

De tweede finale van de play-offs voor promotie naar de eredivisie begint zondag om 16.45 uur voor NAC en NEC. De eerste finale wonnen de Brabanders donderdag met 1-0.

NAC wordt in het Goffertstadion in Nijmegen gesteund door 500 Bredase voetbalfans die de ploeg achterna reizen. Supporters die in Breda blijven en een kaartje hebben, kunnen vanaf 14.00 uur terecht op het evenemententerrein op parkeerterrein P5.

Huldigingsscenario

Lukt het NAC zondag promotie naar het hoogste niveau af te dwingen, dan worden de spelers zondagavond officieel gehuldigd op het podium op P5. Supporters die alleen de huldiging willen bijwonen en niet de wedstrijd willen kijken op P5, hoeven geen kaart te kopen. Na afloop van de wedstrijd gaan de poorten van het terrein open.

In het geval van promotie is er maandag een huldiging op de Grote Markt in Breda. Om 16.00 uur vindt daar dan een spelerspresentatie plaats. De Grote Markt is bij dit scenario vanaf 14.00 uur geopend.

Lees meer over:

NUwerk

Tip de redactie