Twee meisjes uit Etten-Leur maken in juni en september hun opwachting in de finale van Miss World Netherlands en Miss Beauty of the Netherlands. 

Het gaat om de 19-jarige Suzan Hagendijk en de 20-jarige Daphne Albers. 

Het tweetal viel op zaterdag 20 mei in de prijzen tijdens de finale van Miss Beauty of Noord-Brabant. De finale werd gehouden in De Cour in Terheijden.

Op deze avond streden negen Teens in de leeftijd van 15 tot 18 jaar om de titel Miss Teen of Noord-Brabant en dertien Beauty’s in de leeftijd van achttien tot 26 jaar om de titel Miss Beauty of Noord-Brabant 2017. Nieuw dit jaar was dat ook een Brabantse finalist (vanaf achttien jaar) voor de Miss World Netherlands werd gekozen.

Gedurende verschillende ronden (introductie-, bikini- én gala- vragenronde) presenteerden de 22 finalisten zich in Terheijden aan het publiek en de leden van de jury. Daphne Albers werd gekozen tot Miss Beauty of Noord-Brabant 2017.

Droom

Zij gaat door naar het nationale traject van Miss Beauty of the Netherlands. De finale daarvan vindt in september plaats. Haar plaatsgenote Suzan Hagendijk maakt kans op de titel Miss World Netherlands. De finale daarvan is al in juni.

De 20-jarige Daphne Albers is bezig met haar laatste studiejaar schoonheidsspecialiste aan het Vitalis College in Breda. Na de voltooiing hiervan treedt ze in de voetsporen van haar zus Isabella, die bij de ouderlijke woning in Etten-Leur een beautysalon runt. Haar oudste zus, Marcha, runt op diezelfde locatie samen met haar moeder Colinde een kapsalon.

Suzan Hagendijk is leerlinge van het Cingel College in Breda waar ze de opleiding Leisure and Hospitality volgt.