Yellow Roses Foundation bezorgt vrouwen een onvergetelijke dag

De tafels waren chique gedekt en de stemming was opperbest in de sfeervolle ambiance van het Havenhuis in Etten-Leur Noord.

Vijfentwintig vrouwen met een levensbedreigende ziekte werden daar zaterdag rond 11.30 uur ontvangen voor een lunch door Sandra Wijkhuisen voorzitster en oprichtster van de Yellow Roses Foundation.

Evenzoveel in het groen gestoken vrijwilligsters waren van de partij ter ondersteuning. De lunch werd aangeboden in het kader van de al sinds 2006 gehouden verwendag, vandaag voor de twaalfde keer.

Cheque Rabobank

De burgemeester van Halderberge mevrouw Jobke Vedder-Vonk opende de lunch: "Direct na mijn benoeming trok Sandra al aan mijn jas of ik lid wilde worden van het comité van aanbeveling van de Yellow Roses Foundation. En daar heb ik natuurlijk volmondig ja op gezegd." 

Groot was ook de verrassing van Wijkhuisen en alle aanwezigen toen de Rabobank tijdens de lunch een cheque aanbood ter ondersteuning van haar geweldige initiatief.

Energie

Op de verwendag werden de dames van top tot teen verzorgd. Ze kregen een massage, konden naar de kapper, hun nagels werden gelakt en ze werden opgemaakt door visagistes. Diverse fotografen waren aanwezig om het eindresultaat te vereeuwigen.

Marlies uit Bergen op Zoom vatte de dag samen: "Geweldig deze dag met lotgenoten, je begrijpt elkaar want je hebt hetzelfde meegemaakt, even geen patiënt en niet bezig zijn met ziek zijn, het is buitengewoon om een dag helemaal verwend te worden, een dag speciaal voor jezelf, dat geeft enorme energie."

Tip de redactie