Fijnaart geniet van succes OG3NE

Een vol café van De Parel in Fijnaart genoot donderdag van het optreden van OG3NE tijdens de tweede halve finale van het Eurovisie Songfestival in Kiev. 

Helemaal voorin zaten de vriendinnen Anne Tameris uit Zevenbergen, Kim van Veen uit Fijnaart en Nina Husen uit Dordrecht, allen zestien jaar.

In het café kwamen de prestaties van de drie zingende zusjes nog beter tot hun recht dan in de huiskamer, omdat er gezorgd was voor een groot scherm en een geluidsinstallatie.

Tijdens de het optreden van de eerste vijf deelnemers bleef het nog rustig in De Parel, maar toen Lisa, Amy en Shelley Vol werden aangekondigd om hun Lights and Shadows te gaan zingen werd er volop geklapt. Stil werd het pas weer aan het eind van de avond toen de namen werden genoemd van de deelnemers die door mochten naar de finale van zaterdag.

Fans

Pas toen de negende finalist werd genoemd brak de spanning en kon er gejuicht worden. En de drie 16-jarige fans? Hadden die een moment getwijfeld? "Nee hoor", riepen ze in koor. "Wij zijn echte fans."

Ook zaterdag tijdens de finale is OG3NE op een groot scherm in De Parel in Fijnaart te zien.

Lees meer over:
Tip de redactie