Appels & Peren, de woon- en lifestyle winkel in Het Regiment in de Bisschopsmolenstraat in Etten-Leur, heeft donderdagavond de Rabobank Beste Starter Prijs 2017 in de wacht gesleept. 

Dat gebeurde op de Pré-BOV avond van JCI Etten-Leur (voorheen Junior Kamer Etten-Leur) in de aula van de Katholieke Scholengemeenschap Etten-Leur (KSE). Appels & Peren is de winkel van de twee Etten-Leurse vriendinnen Kim van Drongelen en Hilde Krist. Ze waren een van vier kandidaten voor de prijs, waarvoor ondernemingen in aanmerking kwamen die na 1 januari 2015 gestart zijn.

De jury maakte ook de drie genomineerden bekend die op 1 september in aanmerking komen voor de Beste Ondernemers Visie (BOV) trofee 2017. Hiervoor is het thema dit jaar ‘Partners in Business’. Daarbij gaat het om afzonderlijke bedrijven die door samenwerking van toegevoegde waarde zijn voor hun afnemers.

De genomineerden zijn Recht Wel Juristen & Mediators (Recht Wel Juristen & Apple Tree Mediation), Perficio, Pia & Wisi (Perficio Adviseurs, Pro Industrial Automation & WiSi Consultancy) en Bouwman & Bouwman (Jansen Hoveniers, Brouwers Houtbouw & Bouwman Zwembaden).