Op de laatste woensdag van april vond een drukbezochte receptie plaats in wijkgebouw de Linde in Etten-Leur van de Protestants Christelijke Ouderbond (PCOB). De aanleiding hiervoor was het 25-jarig bestaan van de afdeling Etten-Leur. 

In het multifunctionele centrum werd een power point presentatie gegeven aan de leden en genodigden door de voorzitter van de PCOB, Peter Stam. Hij vertelde en vertoonde met foto’s een overzicht van de activiteiten die de afgelopen kwart eeuw bij de ouderenbond hebben plaatsgevonden.

Stam: "Wat onze leden vooral boeit zijn de inhoudelijke zaken, bijvoorbeeld informatie over actuele onderwerpen zoals voltooid leven. Maar ook een verhaal van iemand die de pelgrimstocht gemaakt heeft en daarover komt vertellen vinden we interessant."

Dagtocht

Het zilveren jubileum wordt met de leden nog uitgebreid gevierd middels een dagtocht op 17 mei naar de Vecht, waar met bus en boot, onder leiding van een gids, alle mooie plekjes van dat gebied worden bezocht. De dag wordt afgesloten met een feestelijk diner.

Het bestuur van het PCOB bestaat naast Peter Stam uit Tineke van Oosten en Arienne Coumou (activiteiten), Riet van Breugel (lid Seniorenraad), Albert Koenderink (penningmeester) en Ineke Pleune (secretaris).