Het komende weekeinde vindt in Rijsbergen weer de tweejaarlijkse Open Atelierroute plaats waarbij lokale kunstenaars hun ateliers openstellen. 

Op zaterdag en zondag kunnen belangstellenden van 11.00 uur tot 17.00 uur het werk van de deelnemende kunstenaars bekijken.

Er worden flyers verspreid en op elke locatie is de route beschikbaar, die zowel met de auto als met de fiets afgelegd kan worden.

De Koutershof

Wie de Open Atelierroute wil bezoeken, kan terecht bij De Koutershof aan de Koutershof 4, met werk van Corrie Evers en de Schildergroep Rijsbergen, en met keramiek van het Kreatief Centrum waar Mireille Schrijbers (zeefdruk) te gast is.

Verder doen mee Annie Graumans en groep (schilderijen en beeldhouwwerk, Breedsschotsestraat 4), en Liesbeth Struys (keramiek) en Bernadet Rijvers ( landschapschilderijen) aan de Hazeldonksestraat 4.

Schilderijen

Ook Frans Ermens (abstracte schilderijen, Slikstraatje 4) is van de partij, net als Pierre en Jose Luijten (respectievelijk fotografie en quilts, Kruispad 7).

 Ria Lips (airbrush, olieverfschilderijen en miniatuurschilderijtjes, Clausstraat 5), Marlies Vreijsen (iconen en schilderijen, Nassaustraat 2) en Rina Mercier (aquarellen, Hogestraat 22a). doen eveneens mee