Gerarda Kannekens en Corry de Wild samen 190 jaar

Vijftien dames gymmen op dinsdagmiddag van 14.30 uur tot 16.00 uur onder leiding van gymjuf Toos Langen. Op 28 maart was er tijdens de pauze iets lekkers bij het kopje koffie of thee want Corry de Wild trakteerde. Zij werd die dag negentig jaar. 

Binnenkort is er nog een jarige namelijk Gerarda Kannekens. Zij bereikt op 7 april de eerbiedwaardige leeftijd van honderd jaar.

Elke dinsdagmiddag zijn de sportieve dames present in de recreatieruimte van de Emmaflat in Etten-Leur voor een uurtje gymmen. Om de spieren een beetje soepel te houden en om tussendoor gezellig te kletsen. Jarige Corry de Wild glundert en is verrast door de belangstelling voor haar verjaardag.

Na vijftig jaar in Breda gewoond te hebben woont Corry de Wild sinds 2012 op de vierde etage van de Emmaflat en heeft ze het er prima naar haar zin. "Ik kijk op het park uit, prachtig met al die vogels. Het is hier heel mooi wonen."

Dat vindt Gerarda Kannekens ook. Zij woont er inmiddels al meer dan een kwart eeuw en  wordt binnenkort honderd jaar. Of het een groot feest wordt weet ze niet. "Dat is een verrassing", zegt ze. "Ik weet wel dat we het op zondag met de familie vieren in Roosendaal. Ik denk dat we lekker gaan eten."

NUwerk

Tip de redactie