Het evenement Un bietje Koekoek van zaterdag en zondag in Zevenbergen is een groot feest geworden. Het ketelhuis en de pulphal van de oude Suikerfabriek waren het podium waar jong en oud elkaar konden treffen op de streekmarkt of bij een van de vele activiteiten die op het terrein aanwezig waren.

Petra Wevers en Kariene van Steenoven waren de initiatiefneemsters van Un bietje Koekoek. Samen met Monique van der Made van de ZLTO en later ook ondersteund door Anneke Zoon en vele andere vrijwilligers zorgden zij ervoor dat Un bietje Koekoek uitmondde tot een festijn wat bezoekers aantrok van ver buiten de regio.

Lokale ondernemers, verenigingen en organisaties presenteerden op eigen wijze waar ze goed in zijn. Dansoptredens van balletschool Tamara Heeren en muziek van diverse artiesten maakten het feest compleet.

Plezier

De pop-up boerderij was een grote hit, waar kinderen speelden terwijl hun ouders genoten van een hapje en drankje. Het werd zo een weekend vol plezier met lekker eten en drinken voor jong en oud, waarbij de verwachte 750 bezoekers ruimschoots overtroffen werd.