Partners in Business is het thema van de BOV-verkiezing in Etten-Leur dit jaar. BOV staat voor Beste Ondernemers Visie. De trofee wordt uitgereikt door JCI Etten-Leur (voorheen Juniorkamer Etten-Leur) op vrijdag 1 september. Dat gebeurt traditiegetrouw tijdens de netwerkborrel die voorafgaat aan het culinaire evenement Lekker Etten-Leur. 

Voor de BOV-trofee 2017 Partners in Business komen afzonderlijke bedrijven in aanmerking, die door en met hun verschillende core-business samen een toegevoegde waarde bieden aan klanten.

De exacte critera staan vermeld op de website van Lekker Etten-Leur, alwaar ook het inschrijfformulier te vinden is.

Op donderdag 11 mei vindt in de theaterzaal van de Katholieke Scholengemeenschap Etten-Leur (KSE) de Pré-BOV avond plaats. Naast de genomineerden voor de BOV-trofee, presenteren zich hier ook de genomineerden voor de Rabobank Beste Starter Prijs. De winnaar van de laatste categorie wordt nog dezelfde avond door de jury bekend gemaakt.

Kandidaten

Voor kandidaten ten behoeve van de Rabobank Beste Starter Prijs is JCI Etten-Leur op zoek naar startende ondernemingen van na 1 januari 2015, die origineel en innovatief zijn en reeds successen hebben geboekt. Voor beide verkiezingen komen bedrijven uit Etten-Leur en directe omgeving in aanmerking.

Vorig jaar was de BOV-trofee – toen met als thema 'Anders Denken, Anders Doen' – voor De Kruidenaer, het bedrijf van Jacqueline en Christ Monden. Het winnen van de trofee was voor hen de bevestiging dat zij trots mogen zijn op wat ze met hun onderneming hebben neergezet.

Contact

"Door zelf deel te nemen hebben we ervaren dat de BOV-verkiezing echt leeft binnen het bedrijfsleven en de politiek. Ook het contact met de andere kandidaten voor de trofee was erg goed. Wij hebben hier leuke relaties aan overgehouden." 

Het winnen van de BOV-trofee beschouwen zij als de kers op de taart en Jacqueline en Christ Monden raden dan ook alle Partners in Business aan om zich kandidaat te stellen voor de verkiezing van dit jaar.

Reacties

De Rabobank Beste Starter Prijs was vorig jaar voor D-Dreams Bruidsmode & Weddingplanning van eigenaresse Denise Mertens. Tot haar eigen verbazing overigens, want ze had zelf gerekend op een tweede of derde plaats.

"Wat voelde ik me trots. Op mezelf omdat ik het toch maar had bereikt op jonge leeftijd in een jong bedrijf. Maar ook op mijn partner, familie en vrienden, die me overal in hebben ondersteund en tenslotte in mijn opgebouwde netwerk, die een grote rol spelen in mijn bedrijf met een prachtig wederzijds respect."

Bruiden

Denise Mertens krijgt tot op de dag van vandaag nog reacties op haar overwinning. "Met name ook van bruiden en klanten die ik in de winkel krijg. Het is in heel Etten-Leur bekend en is een mooie campagne om door te zetten in je marketing, maar bovenal een mooie boost om nog meer uit het bedrijf te halen."