Op zondag 12 februari wordt in Etten-Leur de volgende editie van de MOS crossduathlon in de bossen van de Kogelvanger georganiseerd. Bijna 250 deelnemers hebben gebruikgemaakt van de mogelijkheid om vooraf in te schrijven. 

Het programma start om 10.30 uur, wanneer de recreanten en junioren samen van start gaan.

Zij gaan drie kilometer lopen, tien kilometer fietsen en anderhalve kilometer lopen. Om 12.00 uur gaat de wedstrijdserie van start. De deelnemers hieraan lopen zes kilometer, fietsen twintig kilometer en sluiten af met drie kilometer lopen.

Bij beide series is het ook mogelijk om als duo te starten, waarbij de chip en het startnummer als estafettestokje dienen. Onder de duo’s die al ingeschreven bevinden zich veel inwoners van Etten-Leur.

Taxibus

Ook de koeien van Chris en Anja Verschuren kijken uit naar 12 februari, omdat de lopers en de fietsers weer verschillende keren door de stal komen.

Een gratis taxibusje vervoert de toeschouwers vanaf het startveld naar de stal en weer terug. Op zaterdag 4 februari bestaat de mogelijkheid om het parcours van de crossduathlon vrij te verkennen. Dat kan tussen 13.00 en 15.00 uur.