Om kwart voor zeven stond Anja Wevers zaterdagochtend als eerste voor de deur van de Borgh om een volgnummer op te halen voor voorverkoop van kaarten voor het Bont Gemauw.

Vanaf acht uur werden deze uitgedeeld door Jan Dekkers van Stichting Carnaval Zevenbergen. Vele volgnummers later kon om twaalf uur gestart worden met de kaartverkoop.

Anja’s vroege aanwezigheid werd beloond, want haar volgnummer werd als eerste omgeroepen. Na Anja volgde een stoet met mensen die zich van de voordeur, langs de bar naar de kaartverkoop verplaatste.

Kaarten

Voor de vier voorstellingen van Bont Gemauw zijn in totaal duizend kaarten beschikbaar. De leden van de Club van 100 kregen de kaarten een dag eerder aangeboden, waardoor er voor de zaterdagavond nog maar twintig kaarten over waren toen de voorverkoop begon.

Traditiegetrouw was ook de vrijdagavond snel uitverkocht, waarna de zondagmiddag volgde. Voor de voorstelling van donderdag bleven er twintig kaarten over.

Het Bont Gemauw vindt plaats van donderdag 9 februari tot en met zondag 12 februari in de theaterzaal van de Borgh in Zevenbergen.