Veertien bewoners van de straat Hazeleger in Etten-Leur zijn woensdag verrast door Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld. Op hun postcode is in de decembertrekking de PostcodeStraatprijs gevallen.

De prijs is in totaal goed voor 425.000 euro. Twaalf bewoners werden verrast met een bedrag van ieder 25.000 euro, een andere straatbewoner met 50.000 euro en ook nog iemand met 75.000 euro.

Bewoner Ed won naast 25.000 euro ook een gloednieuwe BMW. Deze auto wordt verloot onder alle winnaars van deze Straatprijs. "Wat een geweldige verrassing", aldus Ed. "We hebben nog geen idee wat we met het bedrag gaan doen. Daar gaan we eens rustig over nadenken. Voorlopig bewaren we het, het is fijn om een buffer te hebben."

Keuken 

Marije, ook winnares van 25.000 euro, reageert een dag later. "Ik sta al een nieuwe keuken uit te zoeken. Dat was iets wat heel lang op ons verlanglijstje stond. We hadden een hele lelijke oude keuken, dus dit bedrag komt als geroepen."

De tv-uitzending van de uitreiking in de straat Hazeleger in Etten-Leur is op dinsdag 24 januari om 19.50 uur te zien bij RTL4.