De tenten in het Brabantpark in Etten-Leur waren vrijdag op de première avond van het kerstcircus feestelijk verlicht. Een uitnodigende entree lokte het publiek naar binnen om via de foyer in de grote ruimte te komen.
 

In de piste zorgde muziekvereniging Constantia voor een muzikaal onthaal. Zij pakten hun instrumenten in, wethouder Jan van Hal hield een openingspraatje en de show kon beginnen.

Het derde kerstcircus, georganiseerd door Kevin van Geet, bracht een programma met andere artiesten dan de voorgaande edities, op de zinderende slotact na. Het Australische duo Galaxy vertoonde wederom, net als in de eerste editie, zijn kunsten op het Rad des Doods. Acrobatiek, letterlijk op hoog niveau.

Hoog

Eveneens hoog in de nok, op elf meter hoogte, hing Leo Navas ondersteboven en wist met zijn voeten via lussen naar de andere kant te komen. Verder werd er onder andere gejongleerd en zorgde clown Davey voor vermaak. Hij betrok het publiek bij zijn fratsen.

Naast de paarden die hun kunsten vertoonden en de kamelen, in gezelschap van twee Hongaarse stepperunderen, renden eendjes door de piste, keurig in het gelid. Cowboy Robin toonde op opmerkelijke wijze de band tussen mens en dier met zijn knuffelpaard Billy.