De jaarlijkse Goede Doelendag op de Katholieke Scholengemeenschap Etten-Leur (KSE) heeft vrijdag een bedrag opgeleverd van 25.500 euro. De opbrengst wordt verdeeld over twee goede doelen. 12 procent van het bedrag gaat naar Stichting BAJA en 88 procent naar de Roparun, waar Team KSE aan deelneemt. 

De leerlingen hebben op verschillende manieren zoveel mogelijk geld ingezameld. Zo is er een Indoor Roparun gehouden waarbij leerlingen op hometrainers en loopbanden maar liefst 500 kilometer hebben afgelegd en zo een virtuele reis van Rotterdam naar Parijs hebben gemaakt. Vanaf middernacht hebben leerlingen uit verschillende klassen hiervoor hun best gedaan.

Onder het motto ‘We staan stil voor het goede doel’ hebben scholieren verder originele, vreemde en lachwekkende poses aangenomen. Voor deze KSE Mega Mannequin Challenge hebben de klassen zich laten sponsoren.

Ook was er dit jaar een kerstmarkt met verschillende kraampjes met eten en drinken. Tussen 12.00 uur en 14.00 uur was het gezellig druk met onder andere ouders, broers, zussen, opa’s, oma’s en andere belangstellenden.