David Bömer van Boomkwekerij Bömer v.o.f. is aangesteld als Treeportmanager van de Coöperatieve Vereniging Treeport Zundert U.A. Hiermee komt alvast voor deze vereniging een einde aan de interim periode.

Voor alle andere onderdelen, bijvoorbeeld het Business Centre Treeport BV, loopt de interim periode voorlopig door.

Tijdens de interim periode zijn de werkzaamheden van de vorige Treeportmanager tijdelijk gecoördineerd werden door interim manager Chantal van Kuyck. 

De keuze voor de aanstelling van David Bömer als Treeportmanager is volgens Treeport een keuze die voor de hand ligt: David Bömer is al jaren lid van Treeport, is zelf boomkweker, is plantenkenner en vervult reeds diverse bestuurlijke functies binnen en buiten de regio.

Hij wordt mede door zijn achtergrond en netwerk dan ook gezien als de meest geschikte persoon om vanaf nu deze functie op te pakken en het boegbeeld te vormen voor Treeport.

Ledenvergadering

De eerste taak van de Treeportmanager zal zijn het opnieuw kennismaken met de leden en potentiële leden. Uiteraard staat het iedereen vrij om ook zelf contact op te nemen.

De eerste bijeenkomst die door de Treeportmanager geleid zal worden is de Algemene Ledenvergadering (ALV). Deze is voor een goede voorbereiding verplaatst van 22 december 2016 naar 30 januari 2017.