O’G3NE voor Nederland naar Eurovisie Songfestival

O’G3NE uit Fijnaart gaat volgend jaar voor Nederland naar het Eurovisie Songfestival in Kiev in Oekraïne. Dat meldt AVROTROS op haar website.

Bijna tien jaar na het Junior Songfestival vertegenwoordigen de drie zussen Lisa, Amy en Shelley ons land opnieuw, dit keer tijdens het grootste liedjesfestijn van Europa.

Hun prachtige samenzang brengen zij straks op dinsdag 9 of donderdag 11 mei ten gehore. Op zaterdag 13 mei is de finale.

Vertrouwen

Eric van Stade, algemeen directeur AVROTROS, heeft alle vertrouwen in het drietal. "Dat de dames favoriet zijn bij de fans en kijkers om ons land te vertegenwoordigen is inmiddels wel bewezen", zo meldt hij op de website van de omroep.

"Hun enorme achterban met bijna 100.000 volgers op Facebook en Twitter en de miljoenen views die zij op YouTube hebben, toont de waardering voor het trio. Wij zijn ervan overtuigd dat Europa onder de indruk gaat zijn van het stemgeluid van de drie zussen."

Trots

Lisa, Amy en Shelley maken duidelijk trots te zijn dat zij Nederland wederom mogen vertegenwoordigen. "Wij zijn super trots dat wij dit vertrouwen krijgen van AVROTROS en hebben enorm veel zin in dit avontuur", aldus de zussen.

"Na het Junior Songfestival en het winnen van The Voice of Holland is dit een nieuw hoogtepunt in onze carrière. Wij gaan alles geven om Nederland trots te maken."

Act

De komende maanden wordt door AVROTROS en O’G3NE gewerkt aan het liedje en de act. In 2017 wordt daar meer over bekendgemaakt. F

Tip de redactie