Open dag op haven- en industrieterrein Moerdijk

Het haven- en industrieterrein Moerdijk organiseert op zaterdag 22 oktober van 10.00 tot 16.00 uur een open dag. 

Verspreid over het terrein, met een omvang van ruim drieduizend voetbalvelden, wordt een gevarieerd en spectaculair programma voor jong en oud gepresenteerd.

Haven- en industrieterrein Moerdijk wordt op 22 oktober omgedoopt tot een groot evenemententerrein. Bezoekers worden ontvangen en geregistreerd bij ’s wereld grootste industriële veilinghuis, Ritchie Bros. Auctioneers. Dit terrein is het startpunt van de ontdekkingstocht door het gebied.

Vanaf Ritchie Bros vertrekt elke tien minuten een pendeldienst, die de bezoekers naar diverse bedrijven en activiteiten vervoert. De bus stopt tussentijds zodat op verschillende momenten uitgestapt kan worden. Bij een van de stops wacht een rondvaart waarmee Moerdijk vanaf het water beleven is.

Zeer bijzonder is ook het speciaal ingerichte containerdorp. Een aaneenschakeling van containers vormt een bedrijven- en banenmarkt die een goede indruk geeft van de bedrijvigheid op het terrein. Daarnaast wordt kennis en behendigheid getest met interactieve spellen.

Het horecaplein in het midden van het containerdorp vormt een ontmoetingspunt waar bezoekers terecht kunnen voor diverse lekkere hapjes en drankjes.

Tip de redactie