Man gestoken tijdens Pokémon Go in Etten-Leur

Een dertigjarige inwoner van Etten-Leur is vrijdagochtend rond 8.30 uur gestoken met een mes door een man in het Oderkerkpark. 

Het slachtoffer speelde op dat moment een spelletje Pokémon Go met zijn 28-jarige vriendin. Ze werden compleet verrast door de man. Waarom de dader kwaad werd, is niet duidelijk.

De dader pakte eerst de vrouw vast. Toen de dertigjarige man zich ermee bemoeide werd de man agressief tegen hem. De dader pakte hem bij zijn hals waarna hij een mes pakte waarmee hij het slachtoffer in de linkeronderarm en linkerhand stak. Vervolgens sloeg de dader op de vlucht.

Huisarts

Het geschrokken stel ging eerst naar de huisartsenpost. Toen ze thuis waren, informeerden ze de politie over de gebeurtenissen. Er is aangifte opgenomen. De politie is een onderzoek begonnen vanwege deze zware mishandeling.

De slachtoffers liepen op het voetpad in het Oderkerkpark, in de richting van de Stationsstraat, uit de richting van de Oude Bredaseweg. De dader kwam vermoedelijk uit tegenovergestelde richting. Na de mishandeling is hij terug gerend in de richting van waar hij vandaan kwam: de Stationsstraat.

Signalement

De dader is een blanke man van rond de 40-50 jaar oud. Hij had een verzorgd uiterlijk. Hij was ongeveer 1.80-1.85 meter lang en had een normaal postuur. Zijn haar was gemillimeterd en hij had een stoppelbaard. Hij droeg een lichtblauwe spijkerbroek en een dik blauw winterjack.

De politie zoekt getuigen.

Tip de redactie