In december wordt gestart met de sloop van het huidige gebouw van de Sint Bavoschool.

Met een reünie op zaterdag 19 november wordt oud-klasgenoten en ex-leerlingen de kans geboden om afscheid te nemen van het markante gebouw en herinneringen op te halen. Op zaterdag 19 november staan ‘s middags van 14.30 uur tot 17.30 uur de schooldeuren open voor iedereen die nog een keer een kijkje wil nemen in het gebouw.

Er is voorzien in een passend programma in de hal en in een feesttent onder het motto: ‘Voor ieder wat wils’. Houd www.bavoschool.net en de Facebookpagina in de gaten voor het laatste nieuws. Voor opa’s en oma’s, vaders en moeders en jongens en meisjes de kans om samen afscheid te nemen.

Feesttent

’s Avonds zijn alle oud-leerlingen van de Sint Bavoschool uitgenodigd om met elkaar afscheid te nemen van het gebouw. Dat kan tussen 20.00 uur en 00.00 uur in de hal en in de feesttent op het schoolplein.

Er vinden muzikale optredens van oud-Bavoleerlingen plaats en het is dé gelegenheid om deel te nemen aan een spetterend afscheidsfeest. Wel wordt een leeftijdsgrens gehanteerd. Iedereen vanaf 16 jaar is ’s avonds welkom. Bij binnenkomst kan om een legitimatiebewijs worden gevraagd.

Opgeven

Opgeven voor deze reünie kan door het inschrijfformulier in te vullen en 10 euro over te maken op NL77 RABO 0311 9799 63 o.v.v. Reünie Sint Bavoschool t.n.v. M. Aerts/W. Melis. De inschrijving is pas definitief als de betaling binnen is. Sluitingsdatum van de voorinschrijving is 12 november 2016. Daarna zijn de kosten 12,50 euro.

Op 19 november wordt bij de tent een envelop uitgereikt met daarin consumptiebonnen ter waarde van 10 euro. Van het geld dat de bezoekers op 19 november uitgeven wordt een percentage – de winst – gebruikt voor de realisatie van het nieuwe schoolplein van de Sint Bavoschool.

Hoe meer er uitgegeven wordt, hoe mooier het schoolplein dus kan worden. Het aantal bezoekers in de tent is aan een maximum gebonden. Met naar verwachting een record aantal deelnemers is een snelle inschrijving dan ook verstandig. Losse kaartverkoop vindt plaats in de teamkamer van de Sint Bavoschool op vrijdag 21 oktober 2016 van 15.30 uur tot 16.30 uur en op vrijdag 4 november van 15.30 uur tot 16.30 uur.