Het WerkgeversServicepunt West-Brabant van het Werkplein Hart van West-Brabant heeft donderdag een dag georganiseerd om werkgevers en werkzoekenden dichter bij elkaar te brengen. In totaal maakten 26 werkgevers en 82 werkzoekenden van deze gelegenheid gebruik.

Daarnaast hebben de zes wethouders van de betrokken Werkplein-gemeenten deze dag hun netwerk ingezet om werkgevers bekend te maken met het WerkgeversServicepunt.

Bij de WVS in Roosendaal vond donderdag de zesde editie van het uitzendplein plaats, waarbij werkzoekenden zichzelf informeel presenteerden aan diverse uitzendbureaus of intermediairs. In totaal 75 werkzoekenden maakten van de gelegenheid gebruik om zich bij diverse vacatures en branches van veertien werkgevers onder de aandacht te brengen.

Onbevangen 

In de gemeente Moerdijk vond in Zevenbergen het derde zogeheten ‘Prettig gesprek’ plaats: een informele, persoonlijke en kleinschalige ontmoeting tussen zeven werkzoekenden met een afstand tot de arbeidsmarkt en twaalf werkgevers.

Daarnaast zetten de zes wethouders van de betrokken Werkplein-gemeenten deze dag hun netwerk in om werkgevers bekend te maken met het WerkgeversServicepunt. In Zundert kreeg dit vorm door middel van een ondernemersontbijt met twee wethouders.