Voor de derde keer heeft de Ondernemers Vereniging Zevenbergen (OVZ) het Nazomerfestival georganiseerd in het centrum van Zevenbergen. Diverse sfeerpleinen en een groots opgezette braderie vormden het decor voor dit evenement. 

Op vrijdagavond startte het Nazomerfestival met een openluchtbioscoop op de Markt. Hier werd de film The Revenant getoond. Een kleine honderd man kwam hier op af. Volgens ondernemer Peter van de Wiel was dat een prima opkomst.

Zaterdag en zondag stonden in het teken van de sfeerpleinen en de braderie. De sfeerpleinen bestonden uit het Sportplein, het Kidsplein en op zondag werden ook het Woonplein en het Mobiliteitsplein aan het publiek gepresenteerd. Hoogtepunten waren de diverse sportpresentaties, zoals het hoogspringen van de atletiekvereniging, maar ook de modeshow kon rekenen op veel belangstelling.

De goede aanloop van publiek tijdens het hele evenement zorgde ervoor dat er een gezellige sfeer hing. Zowel de deelnemers aan de braderie alsook de verenigingen en ondernemers die op de diverse sfeerpleinen stonden, kijken terug op een geslaagd weekend.