Ondernemers en bezoekers slenterden vrijdag en zaterdag over het terrein rondom de Moeierboom in Etten-Leur, dat vrijdag en zaterdag het koninkrijk van Lekker Etten-Leur was. 
 

Het festijn wordt jaarlijks georganiseerd door de JCI Etten-Leur. Zij hebben zelfs een eigen betaalmiddel: het Moeierboompke. Een deel van het aankoopbedrag wordt verdeeld onder een aantal plaatselijke goede doelen. Welke dat zijn, wordt later dit jaar bekendgemaakt.

Uitreiking

Vrijdag na de uitreiking van de BOV-trofee was het terrein voor alle lekkerbekken van Etten-Leur toegankelijk. Diverse plaatselijke en ook niet zo plaatselijke ondernemers deden hun uiterste best om de gasten te laten kennismaken met aparte gerechtjes: van kreeftenbisque tot bitterbal en van boeuf bourguignon tot smash burgers. Uiteraard vergezeld van een wijntje, biertje of een frisje.

Eten, drinken en kletsen kon in de gezellig ingerichte tenten of zittend en staand rond de tafels onder de parasols. Gewoon rondslenteren mocht natuurlijk ook, terwijl de kinderen zich vermaakten op het luchtkussen. Nieuw dit jaar waren een aantal marktkramen en pop-up restaurants.