Attractiekaarten voor drie kernen Moerdijk gepresenteerd

Sinds deze week zijn er attractiekaarten in omloop van de kernen Willemstad, Klundert en Zevenbergen, die zowel bezoekers als inwoners van de gemeente Moerdijk alle interessante plekken laten zien op de fiets of te voet.

De drie attractiekaarten zijn voorzien van toeristische informatie over bezienswaardigheden, met een plattegrond en een wandel- en fietskaart. "We wilden ze eigenlijk al bij aanvang van het toeristisch seizoen laten maken", zegt wethouder Thomas Zwiers. 

"Maar, we hebben daar toch nog even mee gewacht omdat toen het fietsknooppunten netwerk werd aangepast." Dat netwerk is recentelijk geactualiseerd, vandaar dat de attractiekaarten nu op de markt zijn gekomen.

Highlights

Elke kaart, zowel in het Nederlands als het Engels, bevat een beschrijving per kern, een korte uitleg over de betreffende kern en de gemeente Moerdijk. Verder aangevuld met een paar highlights per kern en een plattegrondje.

"Wat we eigenlijk hopen, en dat past ook een beetje in onze Moerdijk Marketing strategie, is dat als mensen bijvoorbeeld in Willemstad zijn, zij met deze kaart in de hand ook eens verder de gemeente in gaan. Vandaar dat op we de achterkant van al die kaarten nog een aantal highlights elders in de gemeente hebben gezet die de moeite van het bezoeken waard zijn."

De attractiekaarten zijn gratis beschikbaar en verspreid onder 125 lokale ondernemers.

Tip de redactie