Frank Priem neemt na negen jaar officieel afscheid als gemeentesecretaris/algemeen directeur van de gemeente Zundert.

Dat gebeurt met een openbare afscheidsreceptie op donderdag 18 augustus van 16.00 tot 18.30 uur in de hal van het gemeentehuis.

Inwoners van de gemeente Zundert zijn hierbij van harte welkom. In verband met deze afscheidsreceptie zijn de loketten in het gemeentehuis vanaf 15.00 uur gesloten en is de gemeente telefonisch niet meer bereikbaar.

Frank Priem meldt niet alleen trots te zijn op de prestaties van de Zundertse samenleving, maar ook op grote projecten, zoals de Randweg Zundert, Treeport, MFA Achtmaal, IKC Rijsbergen en de megatransitie in het sociale domein.

Zelfstandig

"Bovendien staat we er financieel gedegen voor. De achterliggende jaren is er een goed fundament geborgd voor een sterke en zelfstandige gemeente", stelt hij.

Drs. Guus Broos uit Rucphen is afgelopen week reeds door het college van burgemeester en wethouders van Zundert benoemd tot interim gemeentesecretaris/algemeen directeur van de gemeente Zundert voor de duur van maximaal een jaar.

De benoeming gaat 15 augustus in. Guus Broos is al geruime tijd als strategisch bestuursadviseur verbonden aan de gemeente.