De opbrengst van de derde editie van de Vestingloop Willemstad, die plaatsvindt op zondag 25 september, gaat dit keer naar de Stichting Tess. 

Stichting Tess zamelt geld in om voor kinderen met een beperking van 4 tot en met 18 jaar dolfijnondersteunde therapie bij het Curaçao Dolphin Therapy & Research Center (CDTC) mogelijk te maken.

Deze dolfijnondersteunde therapie heeft bewezen een belangrijke aanvulling op de dagelijkse ontwikkeling van kinderen met beperkingen te zijn en voor een hogere kwaliteit van leven voor kind, ouders en hun omgeving te zorgen.

Sharon Kampman uit Willemstad staat bij deze stichting op de wachtlijst. De dolfijnondersteunde therapie heeft Sharon al heel veel goeds gebracht. Zij en haar gezin zouden graag nog een keer gebruik willen maken van deze therapie omdat er nog veel doelen te behalen zijn.

Daarvoor is geld nodig en hoe meer geld er binnen komt, des te sneller Sharon stijgt op de wachtlijst van stichting Tess om weer aan de beurt te zijn.

8.500 euro

Stichting Tess heeft 8.500 euro per kind nodig. De organisatie van de Vestingloop hoopt dan ook minstens dit bedrag op te halen zodat de dolfijnondersteunde therapie voor een volgend kind op de wachtlijst, en dus voor Sharon Kampman, dichterbij komt.