Voor haar jarenlange en vele werk voor de Petruskerk in Etten-Leur Noord heeft pastoor Willemsen zondag de pauselijke onderscheiding Pro Ecclesia et Pontifice opgespeld bij Nell van Dijkman.

Dat gebeurde tijdens het jaarlijkse Petrus en Paulusfeest, dat hiermee een extra feestelijk tintje kreeg. 

Niet in de laatste plaats omdat ook nog eens twee leden van het Petruskoor, Trees Hermans-Koevoets en Anny de Graaf-Braat, in het zonnetje gezet werden omdat ze vijftig jaar lid zijn van dit gezelschap. Zij werden verrast met een vergulde herinneringsspeld.

Ook Leo van der Meij werd gefeliciteerd. Hij viert zijn vijftigjarig jubileum als organist. Hij kreeg hiervoor een vergulde draagspeld en een bijzonder cadeau, namelijk twee uur orgelspelen in de Grote Kerk van Breda.

Tentoonstelling

Ter gelegenheid van het jubileum van de organist was er door Willem Eeckelaar en Arnold Arts een tentoonstelling over de geschiedenis van het orgel samengesteld.

Na de dienst was er een samenzijn in de kerk met eten en drinken en werd weer de gebruikelijke vendelgroet door het Hubertusgilde gebracht, die afgenomen werd door burgemeester Heleen van Rijnbach-de Groot en het pastoresteam.