Dit jaar werd er voor de allereerste keer een colorrun georganiseerd in Etten-Leur. 

Een initiatief vanuit de KSE en later in samenwerking met de gemeente zorgde ervoor dat op 24 juni het centrum van Etten-Leur het decor was Vincent’s Bright Night. Tijdens deze avond kleurde de Markt in alle kleuren van de regenboog en was iedereen vrolijk en actief bezig.

Vincent’s Bright Night zorgt ervoor dat de markt in Etten-Leur in alle kleuren van de regenboog wordt gehuld. Ruim een uur lang rennen de jongeren uit Etten-Leur vrolijk door het centrum. In een ronde van ongeveer een kilometer worden zij op twee plekken bestrooid met gekleurd poeder.

Project

De deelnemers kunnen zoveel rondes lopen als zij zelf willen. Vincent’s Bright Night is een initiatief van leerlingen van de KSE. Tijdens een project moesten zij een voorstel indienen bij de gemeente en die zijn ook daadwerkelijk aan de burgemeester voorgelegd.

Zij heeft alle voorstellen bekijken en uiteindelijk het beste gekozen. Hiermee mochten de leerlingen zelf het evenement gaan organiseren. Dit resulteerde in een hele gezellige avond vol kleur en muziek.