Eerbetoon aan vrijwilligers Theo en Annie Rombouts

In Rijsbergen werden vrijdag de wandelschoenen aangetrokken voor de afsluitende avond van de vijftigste editie van de Avondvierdaagse, onder supervisie van het echtpaar Theo en Annie Rombouts. 

Vanaf het allereerste begin zijn Theo en Annie, beiden inmiddels 76 jaar oud, nauw betrokken bij de organisatie van de Avondvierdaagse.

“Dat noem ik een grote prestatie. Wie zou het als echtpaar nadoen? Vijftig jaren aaneengesloten de deur voor open zetten voor deelnemers aan de Avondvierdaagse”, aldus wethouder Jan Aarts van Sportzaken van de gemeente Zundert.

Poster

Uit diens handen ontving het echtpaar Rombouts-van Haperen van de gemeente een ingelijste oorkonde. Woorden waren er verder van Ilse Vermeeren, die namens het organiserend comité gezorgd had voor een poster van het Annie en Theo voorzien van de tekst 'Bedankt voor jullie hulp'. 

Het stel doen overigens een stapje terug, maar hebben toegezegd waar mogelijk met plezier enige ondersteuning te willen blijven geven. Als voorzitter van de Rijsbergse Avondvierdaagse wordt Theo Rombouts opgevolgd door Guust Vermeeren.

Tip de redactie