Wijkvereniging De Keen viert 15-jarig bestaan tijdens Buitenspeeldag

Buitenspeeldag 2016 was in alle wijken in Etten-Leur waar dit georganiseerd werd een ongekend succes. Niet in de laatste plaats te danken aan het schitterende weer natuurlijk, maar ook aan alle activiteiten die werden aangeboden aan de jeugd. 

Wijkvereniging De Keen gaf tegelijkertijd een feestje voor alle wijkbewoners. Zij pakten extra uit om hun 15-jarig bestaan te vieren.

Therese Saenen is sinds 2015 voorzitter van wijkvereniging. "We organiseren veel activiteiten in de wijk, maar dit is wel het grootste evenement."

Tijdens de Buitenspeeldag van woensdag werkte de wijkvereniging samen met Kober kinderopvang, die hun gebouw naast de feestplaats aan de Karnsberg ter beschikking had gesteld voor toiletbezoek en onder de partytent zorgde voor de versnaperingen en de drankjes.

Tot slot van de viering van het derde lustrum wachtte nog een bijzondere traktatie voor alle wijkbewoners: gratis frietjes en pizza’s. Volgens Therese Saenen een geweldig succes, waarbij de frietjes- en pizzabakkers tot zeven uur ’s avonds bezig waren om de zeker 150 mensen van lekkers te voorzien.

Tip de redactie