Zundert in startblokken voor Aardbeienfeesten

Bij de liefhebbers staan de jaarlijkse Aardbeienfeesten in Zundert met rood omcirkeld in de agenda. Op zaterdag 11 juni 2016 en zondag 12 juni 2016 is het weer zover.

Het jaarlijkse festijn rondom één van de belangrijkste streekproducten van Zundert belooft ook dit jaar weer een prachtig spektakel te worden.   

Alle ingrediënten voor een gezellig weekend zijn dan ook volop aanwezig: braderie, kermis, fototentoonstelling, presentatie corsomaquettes, muziek, eten en drinken.

Al draait alles natuurlijk om de vruchten die het evenement zijn naam hebben bezorgd, de aardbeien.

Zomerkoninkjes

Die kom je tijdens de Aardbeienfeesten in alle soorten en maten tegen. Buurtschap De Berk deelt - net als in voorgaande jaren - de aardbeien uit en verkoopt bakjes zomerkoninkjes om de buurtschapkas te spekken.

Dat doet de buurtschap vanuit verschillende kramen in de Molenstraat.

Braderie

In deze gezellige hoofdstraat van Zundert is ook de braderie opgesteld. De Zundertse ondernemers verrassen de bezoekers er met interessante aanbiedingen en spraakmakende producten.

Op verschillende podia bij de terrassen vinden optredens van diverse artiesten plaats. De tal van attracties tellende kermis is tijdens de Zundertse Aardbeienfeesten niet weg te denken.

Corsomaquettes

Uiteraard mag een bezoekje aan ‘Bij Ons in Zundert’ - het voormalige CultuurCentrum Zundert aan de Molenstraat  - niet ontbreken voor een 'sneak preview' van de corsowagens 2016.

De maquettes van de corsowagens staan er opgesteld en de optochtcommissie maakt er op zaterdagavond de volgorde van de wagens bekend zoals die zondag 4 september door de Zundertse straten rijden.

Tip de redactie