Selfie moeder en zoon uit Etten-Leur met Adele

Het was een 'once in a liftetime' moment voor de 7-jarige Morrison uit Etten-Leur en zijn moeder Nancy Wongsotaroeno. Samen waren ze in de Ziggo Dome in Amsterdam bij een van de vier concerten die Adele in Nederland gaf. 

Maar ze waren niet alleen aanwezig, ze gingen ook nog eens op de foto met de populaire Britse zangeres. En daarnaast kreeg Adele een zelf vervaardigd schilderij van Morrison overhandigd.

Nancy had vier kaartjes voor het concert. Omdat oma op het laatste moment verstek moest laten gaan, was een van de kaartjes voor haar 7-jarige zoon; net als moeder al jaren fan van Adele.

"De dagen voor het concert wilde hij steeds alle liedjes oefenen en een schilderij maken voor Adele", doet moeder haar relaas op Facebook. Hiervoor werden inkopen gedaan bij de Action. Zwarte verf voor de letters en rode verf voor het hart dat hij wilde maken. En flink wat glitters. "Want daar houdt Adele van. En ik moest er een foto van hem opplakken, dan kon Adele altijd weten wie dit voor haar gemaakt had."

Dichterbij

Tijdens het concert trok het schilderij de aandacht van de zangeres. "Ze vroeg ons of we dichterbij het podium konden komen." Uiteindelijk geraakten ze vooraan bij het dranghek.

"Ineens brulde iemand naast ons tamelijk brutaal haar naam", vervolgt Nancy haar verhaal. "Ik schrok ervan, zo zou ik Adele nooit durven aanspreken. Maar ze keek wel om, zag ons en zei: 'You’re here. Cute. Wait, I’m coming down there’."

En een paar tellen later stond ze ineens bij hen. "Ze kletste met Morrison, wilde hem knuffelen, maar hij was ineens heel verlegen. Ze vroeg mij of ik een selfie wilde maken. Dat wilde ik wel, maar mijn handen trilden enorm. Dank daarom aan het tienermeisje dat mijn telefoon overnam. Ik ben haar eeuwig dankbaar."

Gelukkig

En toen deed de zangeres wat Morrison zo graag wilde: ze pakte het schilderij aan. "Vervolgens moest ze verder met de show, maar gaf een technicus die het schilderij aan moest pakken wel een duidelijke opdracht: 'You, keep that safe!'."

Tip de redactie