Lionsclub knapt schuur van De Achtertuin op

Dankzij een actie van de Lionsclub 'De Vryeheydt Etten' ziet de schuur van De Achtertuin aan de Hilsebaan in het buitengebied van Etten-Leur er weer spic en span uit. 

De in een landelijke omgeving gelegen Achtertuin is een initiatief van Lian Baremans. Sinds mei 2014 is het een geheel op eigen wijze ingerichte rustplek voor mensen met een beperking, voor dementerende mensen, oudere en eenzame medemensen. Baremans is zelf moeder van een dochter met een beperking.

De schuur aan de Hilsebaan kon nog wel een opknapbeurt gebruiken. Hiervoor hebben leden van de Etten-Leurse Lionsclub 'De Vryeheydt Etten' enthousiast de handen uit de mouwen gestoken.

Het geld voor het bouwmateriaal dat voor dit karwei nodig was, had de club vorig jaar al opgehaald met hun 'Saturday Night Experience', een dansavond in Studio 76.

Vloer

Het dak van de schuur is door de Lions geheel vernieuwd, wanden zijn verplaatst en opnieuw bekleed en het geheel is voorzien van nieuwe elektra. Ook is alles opnieuw in de verf gezet, alles binnen de kaders die door de gemeente Etten-Leur hiertoe zijn opgesteld.

Op zaterdag 11 juni wordt ook nog een nieuwe vloer gelegd.

Tip de redactie