Gemeente Etten-Leur organiseert open dag

Het leek er wel op of bijna heel Etten-Leur, van groot tot klein, zaterdag uitgelopen was om de open dag van de gemeente Etten-Leur en de diverse hulpverleners, waaronder brandweer, ambulancedienst en politie, te bezoeken.

Zowel in als rondom het Stadskantoor was er volop actie en kon je de mensen achter de gemeente ontmoeten, koffie drinken met de burgemeester, de wethouders en de gemeenteraad.

Burgemeester Heleen van Rijnbach-de Groot kon na afloop nog gewoon op haar stoel plaatsnemen, alhoewel een bezoeker van 81 jaar deze bijna had ingenomen. "Vandaag hebben we laten zien dat de gemeente heel breed is en meer dan alleen Stadskantoor en verstrekker van paspoorten en rijbewijzen."

Zij toonde zich trots op de inwoners en was bijzonder dankbaar voor de inzet van alle medewerkers en die van alle hulpdiensten. "Zij hebben vol enthousiasme en betrokkenheid deze open dag tot een geweldig succes gemaakt. Dit is voor herhaling vatbaar en voorziet in een behoefte. Het zou geweldig zijn als dat elke vier jaar zou kunnen."

Tip de redactie