Drie bedrijven maken kans op Beste Starter Prijs

D-Dreams (bruidsmode en weddingplanning), Nutrislim en Scents4You Geur en Beleving zijn genomineerd voor de Rabobank Beste Starter Prijs 2016. Tijdens de Pré-BOV netwerkbijeenkomst op donderdag 23 juni wordt bekendgemaakt welk bedrijf de onderscheiding in ontvangst mag nemen. 

Locatie van de netwerkbijeenkomst is Studio76 op het Trivium in Etten-Leur. Michael Boogerd, die een verleden heeft bij de Rabobank wielerploeg, is speciale gast op deze avond.

Op 23 juni wordt ook bekendgemaakt welke drie bedrijven genomineerd worden voor de BOV-trofee, die op 2 september tijdens de netwerkborrel voorafgaand aan de start van het culinaire evenement Lekker Etten-Leur op het Raadhuisplein (nabij de Moeierboom) wordt uitgereikt.

Kandidaten

Zeven kandidaten geven hiertoe een presentatie in Studio76. Het gaat om BD Accountancy en Human Business Support (beiden gevestigd op de Markt in Etten-Leur), Beks Consultancy aan de Laakseweg, Slijterij56 op het Van Bergenplein, De Kruidenaer aan de Bankenstraat, 076 Makelaardij op de Oude Bredaseweg en Stockholm Haarlokaal in het Grauwe Poldervoetpad.

Thema

Na de presentaties maakt de jury bekend welke drie van deze andersdenkende bedrijven in september gaan strijden om de prestigieuze BOV-trofee.

'Anders denken, anders doen' is namelijk dit jaar het thema van de BOV-verkiezing. Daarbij is gezocht naar bedrijven die anders denken en anders doen en zich niet laten sturen door het verleden.

De letters in BOV staan voor Beste Ondernemers Visie. Het is een initiatief van en sinds 2001 georganiseerd door JCI Etten-Leur (voorheen Junior Kamer Etten-Leur).

Tip de redactie