Voor de zesde editie van het Art Festival The Old Mill in Oudemolen was dit jaar een andere opzet gekozen. Deze andere insteek hield in dat er minder punten waren waar kunst te zien en te beleven was, maar dat er op die mindere punten meer exposanten iets van hun werk lieten zien en horen.

Dat de ontwikkelingen op het gebied van vrijetijdsbesteding niet stil staan was zondag duidelijk te zien. Zo waren er van de 27 exposanten nogal wat dames die van gebruikte koffiecups sieraden maken. Superlicht, mooi en nog milieuvriendelijk ook.

Sowieso waren er toch veel sieraden en kunstwerken te zien die van dingen waren gemaakt die eerst een nuttige functie hadden.

Er werden stenen getoond waaraan magische krachten werden toegekend en in een oude schuur kon men tussen de dieren door een doolhofspiraal van zand lopen.

Op diverse punten was muziek te horen van onder andere een djembé band en het duo Pretty Good Girl, die het publiek probeerden te verleiden om Als ik twee maal met mijn fietsbel bel mee te laten zingen. In de molen van Oudemolen werden molenproducten verkocht en voorlichting gegeven over de werking van deze machine.