Twee beveiligers van vervoersmaatschappij Arriva zijn in de nacht van zaterdag op zondag ernstig mishandeld bij het busstation aan de Lage Vaartkant in Etten-Leur. 

De politie is begonnen met een onderzoek.

Rond 4.00 uur ontstond er in lijnbus tussen Breda en Etten-Leur een opstootje tussen twee meisjes. Vervolgens bemoeiden andere passagiers zich met deze ruzie.

Sussen

In de bus was een beveiliger aanwezig die de boel probeerde te sussen. Deze kon het alleen niet aan, waarop de buschauffeur de bus stilzette op de Lage Vaartkant, bij het busstation Etten-Leur. Er werd een tweede beveiliger bij geroepen, afkomstig uit een andere bus.

Ziekenhuis

Er ontstond een vechtpartij. De twee beveiligers werden door meerdere personen belaagd. Een van de beveiligers raakte enige tijd buiten bewustzijn.

De geweldplegers zagen kans om te ontkomen. Beide beveiligers moesten naar het ziekenhuis voor een medische behandeling. Ze mochten zondagmiddag het ziekenhuis verlaten.

Buurtonderzoek

De politie is een onderzoek gestart en heeft diverse getuigen gesproken. Verder is er een buurtonderzoek uitgevoerd en zijn de bewakingsbeelden uit de bus veilig gesteld. Het onderzoeksteam verwacht op korte termijn arrestaties te verrichten in deze zaak.